Royal Dutch Fences

Stapmolen omheining

Een schuilstal is een stal waar een paard of ander kleinvee zelf in- en uit kan lopen. Voor een paard dat 24 uur per dag buiten staat is het fijn om een droge en beschutte plek te hebben. In verband met de wind is het gunstig om de opening van de schuilstal op het oosten te maken. Let op dat de stal groot genoeg is wanneer meerdere paarden er gebruik van moeten maken. Voer daarom liever niet in de stal. In geval van voernijd kan een onderdanig paard klem komen te zitten. Een schuilstal is eenvoudig zelf in elkaar te zetten, of u kunt deze laten monteren door een van de medewerkers van Royal Dutch Fences

Royal Dutch Fences

Traditionele omheining

Deze omheining bestaat uit vierkante fijn bezaagde palen van 10×10 cm. van 2 of 2,5 meter lang, bovenzijde recht of als extra optie met diamantkop leverbaar en onderzijde gepunt. De vierkante geschaafde liggers van 4,5×9,5 cm. met afgeronde hoeken of de halfronde liggers van 10 of 12 cm. worden met speciale torx schroeven M6x100 tegen de paal gemonteerd. De palen worden maximaal om de 2 meter geplaatst om de stabiliteit, veiligheid en een ronding te garanderen, standaard wordt er een poort bijgeleverd van 150 cm. breed.

Royal Dutch Fences

Doorsteek omheining

Deze omheining bestaat uit ronde of vierkante doorsteekpalen van 2 of 2,5 meter lang. Ook bij deze omheining zijn er opties mogelijk zoals een diamantkop op de vierkante palen. De doorsteekliggers zijn ovaal 4,5 x 9,5 of rond 8 cm. Doordat er bij deze omheining geen schroeven gebruikt worden is deze superveilig.
De palen worden maximaal om de 2 meter geplaatst om de stabiliteit, veiligheid en een ronding te garanderen, standaard wordt er een poort bijgeleverd van 150 cm. breed.

Leverbaar in  Celfix (Groen) en Gecreosoteerd*